Wachtkamer HAP Ruwaard

Op zondagmiddag 14.06.2015 ben ik bij de Huisartsenpost geweest na telefonisch contact met HAP (door kennis gebracht vanuit Hellevoetsluis). De aard van mijn klachten waren van dien aard dat ik gelijk mocht komen (klachten die bij tia kunnen horen). Ik had een wat hogere urgentie, dus werd sneller geholpen door een arts dan andere mensen die in de wachtkamer zaten of bij de balie stonden. Niet iedereen kon zitten in de wachtkamer.

Ben er nagekeken en naar huis gestuurd met advies rust en paracetamol ondanks dat ik een verdoofd gevoel had in linkerhand, hoofdpijn en verstoorde waarneming omgeving.  Er is een ECG gemaakt. Die zag er goed uit. Andere onderzoeken brachten ook niets aan het licht.

Stichting Acute Zorg VPR

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *