Stichting Acute Zorg VPR lijft nieuw bestuurslid toe

De Stichting Acute Zorg VPR, lijft Martijn de Bruijn in het bestuur van de stichting, Martijn zal de portefeuille incidenten meldingen gaan invullen.

Martijn 16 jaar oud en wonend in Zuidland, is initiatiefnemer van de petitie ¨meer ambulances op Voorne en Putten¨ en heeft inmiddels 620 ondertekenaars. Het doel is om voor 3 februari 2018 zoveel mogelijk handtekeningen te verkrijgen om deze dan aan te bieden aan de Burgemeesters van de 4 gemeenten op Voorne en Putten. In persoon zal Martijn deze op 3 februari 2018 overhandigen aan Burgemeester Salet van Nissewaard,

Ook u kunt stemmen op: https://petities.nl/petitions/meer-ambulances-op-voorne-putten?locale=nl
Hiermee draagt u steun bij aan onze doelen om en verbeterde acute zorg te bereiken.

Opmerkelijk is dat Martijn pas 16 jaar oud is en inmiddels bekend aan het worden is in onze regio als verzamelaar van zoveel mogelijke incidenten, die acute zorg nodig hebben en het een doorn in het oog is dat er steeds vaker te laat een ambulance ter plaatse van b.v.b. een ongeval arriveert.

De stichting heeft zelf ook 1500 handtekeningen voor een verbeterde acute zorg op VPR, al reeds ingediend bij de burgemeester van Nissewaard, daarom is het van belang dat de petitie van Martijn de Bruijn veel steun van de burgers krijgt.

Namens de Stichting Acute Zorg VPR

Willem Heijdacker

Stichting Acute Zorg VPR

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *