Stichting Acute Zorg Voorne-Putten en Rozenburg is partner van Stichting Ambulance Wens Nederland

Persbericht:   7 mei 2024 Spijkenisse

Stichting Acute Zorg Voorne-Putten en Rozenburg is partner van Stichting Ambulance Wens Nederland

Op 18 april j.l. was de stichting Ambulance Wens Nederland te gast bij de lokale FNV Senioren VPR in het Dorpshuis te Hekelingen voor een presentatie over haar doelstellingen en inzet.

Voorzitter Willem Heijdacker van de stichting Acute Zorg VPR was daarbij aanwezig en raakte dermate onder de indruk van wat deze vrijwilligersorganisatie te weeg brengt bij alle betrokken mensen inclusief familie en vrienden die hun laatste wens in vervulling zagen komen, dat hij in contact trad met Kees Veldboer junior die na het overlijden van zijn vader en oprichter Kees Veldboer senior de scepter overnam van de stichting Ambulance Wens Nederland.

Door een donatie te doen via de website: www.ambulancewens.nl  aan de stichting Ambulance Wens Nederland namens het bestuur van de stichting Acute Zorg VPR is het partnerschap een feit. De stichting Acute Zorg VPR hoopt dat de lezers zich ook gaan verdiepen in het doel en de inzet van stichting Ambulance Wens Nederland en een donatie doen aan deze stichting.

Stichting Ambulance Wens Nederland is in 2007 opgericht door Ambulance Chauffeur Kees Veldboer senior. De Stichting vervult sindsdien wensen voor niet meer mobiele (terminale) patiënten met 7 speciaal voor deze Stichting ontworpen ambulances. Nog één keer de klok thuis horen tikken, de zee zien, of een concert bijwonen. Het gaat soms om hele kleine dingen die voor een (terminaal) zieke patiënt heel belangrijk, maar eigenlijk niet meer mogelijk zijn. De meeste wensen worden binnen 1 à 2 dagen vervult en spoedwensen vaak zelfs binnen een uur. Dit alles kan de Stichting niet doen zonder haar 286 fantastische vrijwilligers bestaande uit 110 chauffeurs en 176 verpleegkundigen. Bij iedere wens gaat er 1 chauffeur en 1 verpleegkundige mee.

Stichting Ambulance Wens Nederland

  • Deze stichting is partner van Stichting Acute Zorg VPR  
  • www.ambulancewens.nl  
  • info@ambulancewens.nl  
  • Telefoonnummer 085-4444288  
  • Ambachtsweg 8a 3161 GL Rhoon (dit is ons nieuwe adres vanaf 23-05-2024)                              

De stichting Acute Zorg VPR gaat zelf in het najaar van 2024 een presentatie geven bij lokale FNV Senioren VPR over wat Acute Zorg in het Acute Zorg Landschap in Nederland betekent.  

Houd de media en de oproep hiervoor goed in de gaten, kom allen!

Willem Heijdacker, voorzitter                       

wheijdacker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *