Jeugdlintje bestuurslid Martijn de Bruijn

Burgemeester van Nissewaard, Govert Veldhuijzen reikte op maandagavond 7 januari j.l. in de Raadzaal namens de gemeente het Jeugdlintje uit aan ons bestuurslid Martijn de Bruijn.

Martijn is zeer betrokken bij de acute hulpverlening. Hij heeft als eerste jongere de discussie over de aanrijtijden van de ambulances op Voorne-Putten op gang gebracht en hij heeft zelfs een petitie daarover aangeboden aan minister Bruins. Martijn inmiddels 18 jaar, heeft een reanimatiecursus gevolgd en dankzij zijn inzet en die van zijn moeder kan een dame uit Zuidland die een hartstilstand heeft gehad verder gaan met haar leven. Martijn actief als razende reporter van het bestuur van de stichting Acute Zorg VPR is vaak bij acute noodsituaties met ambulance inzet. de stichting zorgt er mede voor dat er AED’s in de buitenruimte worden opgehangen, strijden voor een volwaardige 24/7 SEH in het SMC, het verkorten van aanrijtijden van acute spoedritten van ambulances en de terugkeer van de HAP op Voorne.

Op de foto’s staat Martijn met de burgemeester, de 4 overige winnaars van een Jeugdlintje en natuurlijk met onze voorzitter Willem Heijdacker.
Wij feliciteren Martijn met het Jeugdlintje.

Yoerik Venus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *