Debat tweede kamer zorg

Zie hoe Politiek den Haag meewerkt aan het uitkleden van regionale ziekenhuizen. en -zorg. Het gaat niet meer om de veiligheid van alle regionale-/polderbewoners, maar alleen om de centen.
En vergeet niet dat het uitkleden/sluitingen van alle regionale medische hulpposten al jaren aan de gang is.
Huisartsenposten die verdwijnen, regionale ziekenhuizen die goede specialistische afdelingen sluiten met daarbij de SEH’s , de Ambulancediensten die meer rijden dan zorgen dat ze op tijd zijn bij een slachtoffer in acute nood verkerend en de 24 uurs Apotheken die steeds verder van het volk worden geplaatst om medicijnen te halen.
 Tegelijkertijd worden de basis medische noodzaken uit het verzekeringspakket gehaald, zoals b.v.b. Fysiotherapie, verstrekking van bepaalde medicijnen etc. etc. zonder de zorgpremies te verlagen. Nee men besluit gewoon om jaarlijks de zorgpremies te verhogen en de bijzondere extra pakketten duurder te maken, waardoor veel inwoners besluiten het risico te nemen om onverzekerd voor extra zorg
te overleven.
Men kiest in politiek den Haag voor een splitsing in de burgerij, de grote steden inwoners zijn 1ste rangburger (hebben en behouden alle noodzakelijke medische voorzieningen) de overige burgers worden gemanipuleerde 2de rangburger (raken geïsoleerd van alle noodzakelijke medische voorzieningen en enorme hogere kosten).
Dank u wel kabinet.
Stichting Acute Zorg VPR.
Voorzitter, Willem Heijdacker
wheijdacker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *