Algemene bestuursvergadering VR-R Woensdag 17 mei over 15 minutennorm aanrijtijden

Woensdag 17 mei j.l. ben ik als voorzitter van de stichting Acute Zorg VPR in de Algemene Bestuursvergadering  geweest van de VR-R op de Coolsingel. Waar de 15 minutennorm aanrijtijden voor ambulances aan de orde is gekomen.


Zie hierbij het videoverslag: De link https://youtu.be/XmJQhkFw344


13 burgemeesters zijn verdeeld over de beslissing die genomen is om de registratie van de maandelijks gemiddelde aanrijtijden voor ambulances geheim te houden voor ons als burgers, Helaas voor ons als burgers zijn wij  teleurgesteld in het antwoord door burgemeester Lamers van Schiedam vanuit de vergadering, dat de prestaties van de aanrijtijden met de maandelijkse gemiddelden per gemeente van ambulances voor de 13 burgemeesters wel beschikbaar worden gehouden en niet meer teruggedraaid worden om ze voor ons als burgers niet meer openbaar inzichtelijk te houden op de website: https://www.rijnmondveilig.nl/dashboard/


Wij zien de antwoorden van de VR-R op onze vragen in de brief van 14 februari j.l. en de inspreektekst met vertrouwen tegemoet.


Maandelijks zullen wij een Woo verzoek doen bij zowel de AR-R als bij de gemeenten Voorne-Putten-Rozenburg, Goeree-Overflakkee om deze cijfers aan ons als stichting te verstrekken.


Met vriendelijke groeten,Namens het bestuur stichting acute zorg VPR.


Willem Heijdacker, voorzitter.

Yoerik Venus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *