Willem Heijdacker knokt voor terugkeer ziekenhuis

Voor dit gebied is een volwaardig ziekenhuis een must:

Bron bovenstaand artikel: ad.nl


Hieronder nog een ondersteunende tekst over Willem. Dit is uiteraard niet geschreven door Willem Heijdacker:

    

Zonder te knokken geen resultaat. Willem Heijdacker, oprichter van Stichting Acute Zorg VPR, knokt al jaren tegen de uitholling van de zorg. Het belangrijkste waar Willem voor strijdt, is de terugkeer van een volwaardig ziekenhuis in Spijkenisse. Zo strijdt Willem al jaren voor alle burgers op Voorne-Putten en Rozenburg.

Het knokken leidde niet meteen tot het juiste resultaat, maar het kenmerk van een knokbaas is om door te gaan tot het doel is bereikt, juíst in tijden dat velen het als onhaalbaar achten en dreigen op te geven. Maar Willem weet als geen ander dat op de achtergrond wel degelijk gunstige (maar vaak onzichtbare) ontwikkelingen zijn. Ontwikkelingen die geen vervolg zouden krijgen, als er niet geknokt zou blijven worden. Stoppen met knokken, betekent ‘opgeven’. En wie opgeeft zal zijn doel zo in zo niet bereiken. De jaren die volgde bleef Willem zwetend en strijdend doorgaan voor het verbeteren van zowel de ‘acute zorg’ alsmede een ‘volwaardig ziekenhuis’ te Spijkenisse.

Dankzij de extreme inspanningen en het doorzettingsvermogen van Willem Heijdacker, ondersteund door de vele mensen om hem heen, de sponsors, tv /video journalisten, kranten, politieke partijen, kennissen, familie en nog veel meer… lijkt het nu zijn vruchten méér dan af te werpen. Zo wakkerde Willem vele gemeenteraden aan om de ogen op de echte problematiek te richten. Willem organiseerde en bezocht véle demonstraties en werd landelijk bekend. Hij bundelde vele krachten en bracht het doel van zijn stichting onder de aandacht bij de juiste mensen, partijen en organisaties.

Wij houden U op deze website op de hoogte. Blijf de stichting ondersteunen!

Bon bovenstaand artikel: ad.nl

Yoerik Venus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *